Van babbelen tot energetisch werk

Weer zin in het leven, vol vertrouwen en een dikke bult enthousiasme!

Voel jij diep van binnen dat er iets mag veranderen?

IT’S TIME TO FLY!

Is het tijd om de regie te pakken en de magic weer door je lijf te voelen gieren? Ben je klaar voor een ‘change’ in je leven maar houden blokkades uit het verleden je tegen?

Voel je dat er meer uit jou (leven) valt te halen, wat dat dan ook mag zijn?
(want dat kan voor ieder zó verschillend zijn!)

Alles mag bij mij op tafel, het is veilig en mag er zijn. Niks is te gek, alles mag voorbij komen. Juist dan komen de mooiste en meest bevrijdende opties voorbij. Ik luister, zie je, daag je uit, schud je wakker en ben er voor je in dit proces.

Als jij vol voor dit traject gaat, kan het niet anders dan dat dit een ‘big change’ wordt in je leven.

Tijdens deze sessies zet ik alle tools in die ik beheers om jou proces het beste te ondersteunen, versterken en/of versnellen. Per sessie kan dit verschillen. We beginnen elke keer met een gesprek onder het genot van een bakje. Daarna bijvoorbeeld: quantum reset, meditatie, hypnose, energetische massage, mindfulness of anders. Uiteraard altijd met goedkeuring jou. Voor elke sessie nemen we zo’n 1,5 a 2 uur de tijd.

Je vertrekt na een sessie vol vertrouwen en inspiratie en ik motiveer je om direct aan de slag te gaan om de daad bij het woord te zetten. Samen met jou kijken we wat jij nodig hebt en waar je in de tussentijd mee aan de slag gaat.

Je mag weer ervaren welke POWER en MAGIC jij in je hebt! Ik ben er voor je waar jij me nodig hebt.

Voor wie? Geschikt voor mensen die er klaar voor zijn om de adrenaline door je lijf te voelen gieren en er klaar voor zijn om overtuigingen die je beperken los te laten. Durf voorbij angst te kijken, durf anders en groter te denken. Je bent klaar om uit je comfortzone te stappen en je zult zien wat er wel niet mogelijk is als jij de regie terug pakt!

“DURF TE LEVEN, CREATE YOUR AMAZING LIFE!

Opzet: We starten dit traject met een intake en daarna 3 sessies van zo’n 2 uur.

 • Ben je lekker op weg en wil jij jouw reis vervolgen met mij aan je zij,  dan plannen we gewoon meer sessies en blijf ik je begeleiden tijdens je proces.
 • Heb jij genoeg aan 3 sessies en kun je zelf verder? Helemaal is prima!

“READY TO FLY and SHINE?

Kosten en duur: Intake + 3 sessies € 399,- all inclusive! (3 extra sessies bijboeken € 249,-)

EXPERIENCE THE MAGIC AND POWER IN YOURSELF!

Wil je een losse sessie uit dit traject boeken?

Vind je het lastig om te bepalen welk traject of behandeling het beste bij jou situatie past en of ik wat voor je kan betekenen? Boek dan een gratis intake om kennis te maken en te kijken of we een ‘match’ hebben. Je kunt je vragen stellen en samen gaan we kijken of ik, en hoe ik, jou het beste verder kan helpen. Klik hier om een vrijblijvend berichtje te sturen.

Niet iedereen heeft altijd de juiste persoon naast zich om z’n verhaal kwijt te kunnen. Heb jij behoefte aan een luisterend oor, een plek waar alles er mag zijn, niks te gek is en waar het vertrouwd is?

Of heb jij juist behoefte aan iemand die meedenkt, met jou brainstormt en je helpt alle gedachten weer op een rijtje te krijgen? Iemand die net even een andere verfrissende kijk op jou situatie.

Ook dan ben je van harte welkom en plan ik graag een ‘babbel-sessie’ met jou. Lekker laagdrempelig in huiskamersfeer. Onder het genoegen van een ‘bakje’ of juist een wandeling door de natuur ben ik één en al oor en help ik je verder, precies daar waar jij het nodig hebt.

Duur en kosten: € 44,- p/u

Ben je niet zo’n grote prater of deel je je verhaal liever (nog) niet maar loop je wel met ballast rond? Dan is misschien een energetische massage wat voor jou. We hoeven bij deze massage niet te weten waar het vandaan komt of wat het precies is. Een opmerking van iemand, een voorval, zelfs kleine frustraties of onze eigen overtuigingen slaan we op in ons lijf en dat haakt zich vast in je lijf en blokkeert de flow/stroming.

Dit gebeurd allemaal onbewust. Daarom kan het leven soms zwaarder voelen en het ‘flowt’ niet meer. Je draagt ballast mee of er zit veel ‘vast’ in jou.  Tijdens een energetische massage zoek ik deze blokkades op, week ik ze los en vul jou weer met ‘helpende’ energie zodat het daar weer mag flowen.

Ik raak je weinig tot niet aan en je kunt gewoon je kleren aanhouden. Jij mag lekker gaan liggen en verdwijnt in een diepe ontspanning. Fris en relaxed ga jij weer naar huis te gaan. Deze behandeling duurt zo’n 45 minuten.

Duur en kosten: 45 minuten € 39,95

1 op 1 sessie

Heb jij al ontdekt hoe simpel maar krachtig meditatie is? Je kunt meditatie bij ontzettend veel situaties, issues en onderwerpen inzetten. Tijdens een 1 op 1 sessie ga jij een innerlijke reis maken onder begeleiding van mij. Er is niks moeilijks aan, als je mijn stem volgt, gaat de rest vanzelf!

Soms kan een meditatie ontzettend veel inzicht of rust geven. Soms is één meditatie al genoeg om oude overtuigingen los te laten. Soms bereiken we meer met meerdere sessies. Ook kan ik je tools mee geven zodat je op je eigen tijd thuis dit zelf ook op kunt oppakken!

Waar kan ik je tijdens 1 op1 meditatie bij helpen?

 • Innerlijk kind werk
 • Overtuigingen en patronen doorzien en loslaten
 • Ontspanning (uit je hoofd, in je lijf)
 • Antwoorden krijgen
 • Achterhalen wie jij diep van binnen bent
 • Weer dichter bij jezelf komen
 • Emoties toelaten
 • Helderheid creëren
 • Spanning weghalen tussen personen bij conflict-situatie of trauma (andere persoon hoeft niet aanwezig te zijn)
 • Wandelmeditatie

Er zijn veel verschillende vormen van meditatie. Tijdens de 1 op 1 sessie kijken we welke vorm het meest helpend voor jou situatie is.

Kosten en duur: € 44,- 60 minuten (incl. voorgesprek)

Meditatie in groepsverband

Kom gezellig aanschuiven bij een van de meditaties in groepsverband op avond of ochtend. De data worden hieronder vermeld en stap gerust vrijblijvend in de whatsapp groepsapp waarin ik elke keer nieuwe data en de locatie deel!

kosten en duur: € 7,77 incl bakje thee. Duur verschilt per keer, meestal rond 60 min. incl bakje thee.

maandag 1 juli 19.30
maandag 8 juli 19.30
donderdag 11 juli 19.30 (onder voorbehoud)
zondag 14 juli (ochtend, onder voorbehoud)

Persoonlijke meditatie als MP3!

Hoe mooi zou het zijn als jij thuis op je eigen tijd een meditatie kan beluisteren die speciaal voor jou gemaakt is? Waarin ik precies dát naar voren laat komen waar jij mee aan de slag wil? Een boost voor je zelfvertrouwen, een slaapmeditatie of juist om emoties toe te laten?

Tijdens een gesprek (via telefoon of in real-life) geef jij aan waar jij behoefte aan hebt of waarin jij vastloopt.
Ik ben ooit eens spontaan begonnen persoonlijke meditaties in te spreken voor vrienden en het wordt zeer gewaardeerd, vandaar dat ik jou deze dienst ook aan wil bieden.
Je persoonlijke meditatie kun je oneindig blijven beluisteren en is alleen voor jou en blijft altijd beschikbaar.

Kosten en tijd: Ik streef ernaar de meditatie binnen een week na ons gesprek opgenomen en ge-edit te hebben. (incl: gesprek en offline MP3 versie) € 29,95

Wil je liever op je eigen tijd zelf starten met meditatie, ook dat kan! Klik dan op de link voor de cursus: ‘Kennismaken met meditatie’ (zowel ‘Frysk’ als Nederlands!)

Als jij weet hoe het werkt en ernaar handelt ontstaat er ‘MAGIC’ en kun jij aantrekken wat je maar wenst!
Wie wil dat nou niet?

De wet van de aantrekking was voor mij één van de eye-openers. Ik ben er ondertussen zo’n 4 jaar op en af bewust mee aan de slag. Deze workshop is een start, een kennismaking met de wet van de aantrekking.
Dit is al genoeg om direct aan de slag te kunnen!

Onbewust trekken we constant dingen aan, zowel wenselijke als onwenselijke dingen.
Hoe mooi zou het zijn als jij de regie neemt en aantrekt wat jij wenst?

Wat komt er o.a. voorbij in deze workshop:

 • Wat is de wet van de aantrekking? Hoe werkt het?
 • De basisbeginselen
 • Mijn ervaring (wat heb ik bewust gemanifesteerd?)
 • Een handig stappenplan
 • Valkuilen en tips
 • Meditatie
 • en we maken direct een aantal stappen!

Na deze workshop kun jij dus direct aan de slag en wordt jij bewuster welke gedachten je kiest en wat je vraagt!

Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan vast aan want zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor een nieuwe groep dan prik ik weer een datum! Ook leuk om samen met iemand te doen zodat je elkaar kunt inspireren!

Kosten en duur: € 33,- pp, avondvullend

De quantum reset is een CTR+ALT+DEL om terug te gaan naar de fabrieksinstellingen. Terug naar je kernwaarden tijdens de geboorte of zelfs al daarvoor.

We starten met een gesprek, hier kunnen al helende inzichten uit ontstaan. Hierna doe ik de quantum reset bij jou. De duur van deze sessie zal afhankelijk zijn van hoe veel er losgelaten mag worden en hoe het contact met jou onderbewuste is.

Vanaf je geboorte worden we al gevormd en gebeurt er ontzettend veel. Gewenste en ongewenste situaties. Alles wordt opgeslagen in ons systeem. Door de jaren heen kan dit behoorlijk gaan opstapelen en kan dit jou gaan belemmeren in je dagelijks leven. Overtuigingen en programma’s, onbewust of bewust, die als kind ergens zijn aangenomen maar nu niet meer dienen en ons juist belemmeren.
Dit kan zich uiten in angst, onzekerheid, stress, spanning, fysieke pijn en/of ziekte, weinig zelfvertrouwen, keuzestress, een druk hoofd of telkens in dezelfde situaties terecht komen omdat een patroon zich herhaalt.

Tijdens de quantum reset halen we eerst de ballast en blokkades los. Daarna halen we het eruit zodat er ruimte vrij komt en kunnen we die leegtes vullen met nieuwe updates, nieuw positieve energie en jouw gewenste programma.

In deze sessie vindt er een heling plaats op veel verschillende niveaus en precies dat wat nodig is.

Kosten en duur: € 111,- per sessie, 2 uren

Waar heb ik mijn kennis, ervaring en wijsheid opgedaan die ik aanbied op deze pagina?
De meeste wijsheid en ervaring over wat ‘echt werkt’ voor mij, heb ik opgedaan door wijze leermeesters die op mijn pad kwamen. Van spirituele leraren uit zowel Nederland, Mexico, Thailand en Indonesië.

Door het verblijven in kloosters, zelf allerlei sessies bijwonen en veel energetische therapie ondergaan. Luisteren naar, observeren en leren van wijze meesters die ondertussen bezitten waar ik naar toe wil. Bewust kijken wat werkt en niet werkt. Alles zelf ervaren en uitgeprobeerd. Wat voor effect het heeft op mij en op de mensen die ik help.
Daarnaast heb ik een 4-daagse masterclass energetische hypnose gevolgd inclusief magnetisme, mesmerisme, quantum reset en werken met de wichelroede.
Een combinatie dus van alle wijsheid en ervaring bij elkaar. Gestart met 12 jaar reguliere therapieën zelf ervaren, daarna 4 jaar de grote switch naar het ‘niet reguliere’ zoals hierboven omschreven.