Yes! De cursus gezonde voeding is online!

wil je meer energie, je fitter voelen, afvallen, je mentaal rustiger en gelukkig voelen. Ben je klaar met lichamelijke kwaaltjes, buikpijn, hoofdpijn, huid- of haarklachten, een opgeblazen gevoel of andere vele fysieke en mentale klachten waar je maar niet vanaf komt? Of wil je ‘gewoon’ gezond ouder worden en ziektes en kwalen voorkomen?
Dan ben je hier op de goede plek!

Volg mijn workshop of online cursus waarin ik je vertel hoe je een einde kunt maken aan vele van bovenstaande klachten! Ik ben het levende bewijs dat voeding veel meer doet dan we ons bewust zijn. Ook tijdens de workshops hoorde ik vele mooie verhalen van mensen die ook op deze manier vele klachten eindelijk hebben kunnen stoppen. Door simpelweg ons lijf te geven wat het nodig heeft. Ons lijf kan enorm veel voor ons betekenen, maar stop er dan geen voedsel in waardoor ons lijf niet meer op z’n best kan werken.

Ohja, niet onbelangrijk, we blijven wel lekker eten!

Laat me je meenemen door deze reis! Als jij je openstelt en je inzet deze cursus te volgen begeleid ik je door het hele proces met veel tips om door de mentale strijd heen te komen! Zelfs als je het even niet meer weet en vastloopt ben ik er om eventueel een 1 op 1 online meeting met je te plannen om je weer motivatie en inspiratie te geven!

Wat zit er in de online cursus:

 • 3 modules die je los van elkaar kunt volgen
 • 10 lessen dmv video’s
 • 18 recepten zowel op papier en in video!
 • Na elke les werkbladen met opdrachten
 • Tips en adviezen waarmee ik je help met alles waar je tegen aan zou kunnen lopen!
 • Volg de lessen op je eigen tijd, waar en wanneer je maar wilt
 • Na de cursus kun je via mij supplementen op korting bestellen

>> Scroll naar beneden om alles te weten te komen over de cursus!

 • Wat is orthomoleculair en paleo?
 • Hoe je met voeding veel klachten, kwaaltjes en ziektes kunt voorkomen en vaak ook kunt herstellen!
 • Waarom koorts krijgen en ziek worden soms best goed is.
 • Dat we behoorlijk op een vals spoor worden gezet door media en reclame.
 • Dat je met een paar aanpassingen in je voeding je lichaam zoveel rust kunt geven.
 • Waarom voeding ook heel goed psychische problemen kan oplosse

Ongeveer 3 maanden. Je krijgt elke week een mail met de volgende les maar doe het gerust op je eigen tijd. De lessen van de volgende module krijg je pas als de vorige module afgerond hebt zodat je er niet in omkomt.

De complete cursus bestaat uit 3 modules. Elke module bestaat uit 3 of 4 lessen. Na bijna elke les krijg je 2 recepten aangeboden om lekker mee aan de slag te gaan. De recepten zijn makkelijk en snel en voor iedereen te doen!

Ook heb ik na elke les een werkblad met tips, adviezen, mijn ervaring en opdrachten.

Je kunt de cursus op je eigen tijd volgen. Elke week krijg je de volgende les opgestuurd maar volg het vooral op je eigen tempo. Neem de tijd om het geleerde je eigen te maken.

We gaan er wel eens te makkelijk van uit dat alles werkt zoals het hoort te werken. Pas als we klachten krijgen merken we dat het toch niet altijd zo vanzelfsprekend is. Als we ons lichaam geven wat hij nodig heeft om zijn werk goed te kunnen doen zal het lichaam ons ook beter kunnen behoeden tegen ziektes, kwaaltjes, overgewicht, psychische klachten etc etc..

Ook ik heb dat gemerkt. Toen mij geadviseerd werd om eens naar mijn voeding te kijken dacht ik eerst: “nou zo ongezond eet ik helemaal niet!” Maar jemig, wat heb ik duidelijk gemerkt hoe veel beter ik me voelde toen ik ging eten volgens de paleo-eetwijze!

Ik ben ik hier mee gaan experimenteren en wilde graag weten waarom ik sommige dingen toch beter wel of niet kan eten. Zo kwam ik terecht bij de opleiding orthomoleculaire voedingscoach.

Mijn eerste reacties:

 • Wat een eye-openers, waarom weet nog niet iedereen dit?
 • waarom wordt dit ons niet op school geleerd?
 • Waarom is er nooit eerder met mijn klachten gekeken naar mijn voeding?
 • Er worden vaak snel medicijnen voorgeschreven als je naar de huisarts gaat, maar bij het orthomoleculaire principe kijken we meer waar de klacht vandaan komt. Waarom werkt jou lichaam niet optimaal?

Ik heb de opleiding gevolgd voor mezelf, maar ik merk nu dat er ontzettend veel behoefte is aan deze kennis en vooral ook de praktijk! Ik deel daarom graag de kennis die ik er over heb! Ik ben natuurlijk nog geen expert, maar ik kan vast al ontzettend veel duidelijkheid geven!

Nadat ik vorig jaar workshops heb gegeven blijkt er ook behoefte te zijn om de cursus online te volgen. Op je eigen tijd, en waar je maar wilt. In de tijd dat ik in Nederland ben zal ik de workshops ook ‘real-life’ geven. Voor sommigen was het erg lastig om op de geplande data aanwezig te zijn. Met de online cursus is de theorie verdeeld in meerdere lessen, kun je het volgen waar en wanneer je maar wilt. In deze cursus zijn extra werkbladen toegevoegd en wordt je begeleid dmv veel tips, adviezen en werken we ook aan je mindset!

Module 1: de basis

In deze module begin ik met de basis. Waarom zouden we ons bewuster moeten worden van wat voeding met ons kan doen. Zijn de dingen allemaal zo gezond als we denken? Hoeveel invloed heeft de media hier op?

Ons lijf is een geweldig knap systeem maar kan ons lijf zijn werk goed uitvoeren met wat wij tegenwoordig aangeboden krijgen? Waar kies jij voor?

Ik help je in deze module om een manier te vinden je voedingspatroon aan te passen. Een manier die bij jou past, want dat is belangrijk!

Deze module is het begin en daarom wat betreft de opdrachten vast de pittigste. Maar ik help je in deze reis! Met tips, adviezen en meerdere mogelijkheden. Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden!

Module 2: waarom eigenlijk? Wat zit er in en wat doet het met mijn lijf?

In deze module ga ik je vertellen waarom je bepaalde ingrediënten beter links kunt laten liggen. Wat ze doen in je lijf en wat we liever niet willen. Ook vertel ik je wat je lijf juist wél nodig heeft en waarom dit zo belangrijk is.

Aan het einde van deze module krijg je een inspiratielijst van mij. Door andere cursisten in de workshops een zeer gewaardeerde lijst met inspiratie voor als je eigen inspiratie even ver te vinden is.

Module 3: Supplementen

In deze module gaan we dieper in op de tekorten in ons lijf. Wat hebben we eigenlijk nodig en waar moeten we op letten bij het aanschaffen van supplementen? Hoeveel groente heb je nodig en waarom is groente zo belangrijk?

In deze module geef ik je veel tips en adviezen over supplementen. Waar op te letten maar ook welke merken aan te raden zijn. Een korte check voor een multi-vitamine en voor andere supplementen. Ook ga ik wat meer vertellen over de werking en het verschil van calcium/magnesium en levertraan/visolie.

Tenslotte leg ik je uit waarom je met minder hard sporten juist wel meer vet zou kunnen verliezen!

Als je weet waarom je bepaalde dingen beter kunt laten staan of juist beter meer kunt gaan eten heb je sowieso meer motivatie om je voedingspatroon te veranderen.

Ik zal het zo makkelijk mogelijk en in Jip en Janneke taal proberen uit te leggen. En zoveel mogelijk de info vertellen waar jullie praktisch wat mee kunnen. We beginnen bij de basis, bij elke volgende les wordt dit opgebouwd.

Ook ga je zelf ook aan de slag met bakken, koken, mixen en proeven. Op deze manier wil ik jullie laten zien wat je beter wél zou kunnen eten en dat dit helemaal niet moeilijk en wel lekker kan zijn! De recepten zijn makkelijk en vlot!

Voor iedereen die er interesse in heeft! Leeftijd, je achtergrond, kind, man of vrouw dat maakt niet uit. Als het je leuk lijkt om dit samen te doen met je partner of kind, kan dit uiteraard ook. De theorie is voor kleine kinderen wel pittiger maar vanaf de puberleeftijd zou dit wel kunnen. Je hoeft geen achtergrond informatie te hebben over voeding en je hoeft geen keukenprins(es) te zijn!

Ook is het uiteraard helemaal aan jezelf of je wat doet met de informatie! Ik ga jullie niet verbieden of verplichten je voeding aan te passen, hier ben je uiteraard helemaal vrij in! Dus wil je gewoon eens weten hoe het zit, maar er verder niks mee doen, dan is dat natuurlijk ook prima!

De complete online cursus met 3 modules: € 80,-

Alleen module 1 en 2 (alleen info voeding, geen supplementen) : € 60,-

Wil je alleen eerst module 1 volgen? Dat kan zeker, je mag dan zelf kijken of je module 2 en/of 3 daarna ook gaat doen of niet. De kosten zijn dan € 35,- per module.

Want het kan soms gewoon lastig zijn als we nieuwe avonturen aangaan!

Zie je het even niet meer zitten. Loop je vast in recepten, heb je de neiging op te geven, heb je geen inspiratie meer voor recepten, voel je het gewoon even niet meer? Dan ben ik er voor je om een 1 op 1 online meeting met je in te plannen. In een half uur gaan we het er even over hebben, ben ik een luisterend oor en geef je ik je verfrissende energie, tips om weer verder te gaan. Heb je meer persoonlijke begeleiding nodig, geef het aan bij mij en dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen!

Neem voor de kosten en meer info contact op met mij via: hello@expeditionhappinezz.nl of stuur een appje naar: 0622001238 (dit tel. nr is niet bereikbaar voor bellen)