Retraite (25-99)

Is het tijd om voor jezelf te kiezen?

Wil jij de boel even loslaten om weer helderheid te krijgen?

Kom uit je hoofd en dichter bij je ware zelf

3 volledige dagen die helemaal in het teken staan van JOU!

neem de tijd voor jezelf en laat de rest maar op je afkomen.
Geniet van deze prachtige reis!

Za – Ma 29, 30, 31 juli!

Al binnen een paar weken? waarom last minute?

Omdat je hier NU aan toe bent en jij wilt toch liever zo snel mogelijk deze tools leren en de rust vinden?

Herken jij jezelf in één van deze punten?

 • Je zit vaak ‘in je hoofd’
 • Je voelt je onzeker
 • Je bent druk en wilt van alles maar komt voor je gevoel niet waar je wilt zijn
 • De balans is ver te zoeken
 • Het wordt allemaal wel beter als ik straks….
 • Je hebt behoefte aan ruimte en rust in je hoofd
 • Je hebt het idee dat je jezelf soms even kwijt bent
 • Je hebt stress, depressieve klachten of een burn-out
 • Je hebt last van slapeloosheid

  Gun jezelf dan deze 3-daagse retraite deze zomer en meld je direct aan!

  Een waardevolle investering in jezelf!

  Wie ben jij écht? Wie wil jij zijn?
  Ontwaak de stem en antwoorden die in je zitten, luister naar je hart.
  Leer weer te luisteren naar je lichaam en meer te houden van jezelf!
  Geef het kleine kind in jou de ruimte om er te mogen zijn.

  Gevoelens leren toelaten, durven te ontvangen! Of je al vaak mediteert, of juist nog nooit gedaan hebt, geen probleem! Ik neem je mee in het proces!

  Programma

  Drie volledige dagen met o.a. : verschillende meditatietechnieken, journalling, yoga, mindfulness, gezonde voeding, samen koken, verdiepen, stilstaan en massage (optioneel). Buiten het programma om is er ook ruimte om je eigen ding te doen, te delen en te verbinden met elkaar. Er is zeker ruimte om te genieten, te lachen of om jezelf uit te dagen.

  Jij werkt aan de dingen waar jíj behoefte aan hebt. Daardoor zal ieder deze retraite anders ervaren. De een vindt rust en geeft emoties de ruimte terwijl een ander de meest inspirerende ideeën krijgt of soms ineens helder heeft waar mee te stoppen of mee te starten.

  Er is slechts plek voor 6 personen omdat ik ieder dan genoeg aandacht en ruimte kan geven. De retraite gaat door bij een opgave van minimaal 4 personen.

  Wie begeleid dit retraite?

  Het retraite wordt geleid door Petra Yntema. Mijn eerste (Nederlandse) retraite was in Thailand en dit smaakte naar meer. Naast de cursus die ik aanbied over orthomoleculaire voeding en de Fryske meditatiecursus wil ik ook graag ‘live’ mensen een stukje op weg helpen Ik ben door diepe dalen gegaan, ben op expeditie geweest, heb openlijk gedeeld, heb gestruggeld en gestreden en ben ontzettend dankbaar waar dit mij gebracht heeft! Het voelt dan ook geweldig dat ik nu deze ervaring, kennis, en wijsheid als ervaringsdeskundige mag delen door o.a. deze retraite te organiseren! Ondanks dat mijn kijk op de wereld 180° gedraaid is, ben ik nog steeds een nuchtere boerendochter die met beide benen in de modder staat en heerlijk kan losgaan op rockmuziek! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier of lees eens een paar van mijn reisblogs of eye-openers.

  Locatie in de natuur

  De retraite wordt gehouden op een locatie in Easterein in de natuur met veel vrijheid, rust, privacy en ontzettend veel ruimte. Geen luxe kasteel, wel back to basic om de kosten laag te houden en toch zo comfortabel mogelijk om jou optimaal te laten genieten zodat we er samen een onvergetelijk retraite van te maken.

  De kosten

  Retraites zijn tegenwoordig snel tussen de 500 en 5000 per weekend waardoor het voor de meesten niet te doen is. Ik streef ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken! Voor 3 volledige dagen met een prachtig programma, 2 nachten, maaltijden en 2 gast -bezoeken vraag ik €289,-. Ik geef hier nog een mooie bonus bovenop als je je vóór 10 juli aanmeldt, dan krijg je 19,- korting!

  Gun jezelf deze investering in jezelf en ik verzeker je dat je ‘rijker’ weer naar huis gaat! (Massage is optioneel en niet bij de prijs inbegrepen, dit kun je ter plekke boeken)

  2 extra ‘gasten’

  Tijdens de retraite krijgen we bezoek van 2 bijzondere mensen!

  Zo zal Tieneke van Lindenhuizen ons meenemen in een yin yoga les en Emmie Mous neemt ons mee in een helende ademsessie, waarbij je oude blokkades kunt leren loslaten.

  Klik op foto hiernaast om een korte video te zien hoe het retraite in Pai (Thailand) eruit zag!

  Deze retraite kan je veel vertrouwen geven, rust, inspiratie, motivatie, antwoorden of

  misschien heel je een stuk pijn wat je in de weg zat en niet wilde voelen?

  Waar heb jij behoefte aan?